Kunstnagels - Gelnagels met verlenging - €67,50

Beschrijving behandeling Gelnagels met verlenging: Het aanbrengen van Gelnagels gebeurt met een geleiachtige substantie die op de natuurlijke nagel aangebracht wordt, verlengd met een plastic tip voor de gewenste vorm en lengte. Na het uitharden van de gel onder een professionele UV-lamp  worden de nagels gevijld en gelakt met een lak naar keuze. U kunt bij een nieuwe set nagels kiezen voor een ‘normale’ nagellak of voor de ‘Soak Off’ Gelnagellak die een maand blijft zitten. U kunt ook kiezen voor Nailart vanaf €0,50 per nagel extra. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzorgende olie. De gelnagels van Nagelstudio Chique blijven minimaal 4 weken zitten, er wordt dan ook een garantie gegeven van een maand, mits u elke vier weken komt opvullen. Zo behoudt u iedere behandeling weer uw garantie van een maand.

Waarom: Niet iedereen is gezegend met mooie en sterke nagels van zichzelf. Sinds jaren kiezen veel mensen voor het verfraaien van hun handen door middel van Gelnagels. Het voordeel van Gelnagels is dat het minimaal 4 weken blijft zitten en heeft men er dus geen omkijken naar. Ook ‘normale’ nagellak op de Gelnagels blijft veel langer zitten dan op natuurlijke nagels. Dit systeem is een goede optie voor iedereen die elegante, mooie sterke nagels wil die er altijd mooi uitzien.

Tijdsduur behandeling: De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Bijzonderheden behandeling: In verband met de hygiëne heeft u de keuze om eenmalig een eigen vijl te kopen à  €2,50 per stuk, die wij kunnen bewaren of die u mee kunt nemen naar huis en weer meeneemt voor de volgende behandeling.