Kunstnagels - Acryl- of Gelnagels zonder verlenging - €52,50

Beschrijving behandeling Acryl- of Gelnagels zonder verlenging: Bij deze behandeling kiest u voor het aanbrengen van een Acryl- of Gellaag op uw eigen natuurlijke nagel zonder verlenging. Na het uitharden van de Acryl- of Gellaag worden de nagels gevijld en gelakt met een lak naar keuze. U kunt aan het einde van de behandeling kiezen voor een ‘normale’ nagellak of voor de ‘Soak Off’ Gelnagellak die een maand blijft zitten. U kunt ook kiezen voor Nailart vanaf €0,50 per nagel extra. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzorgende olie. De Acryl- of Gelnagels zonder verlenging van Nagelstudio Chique blijven minimaal 4 weken zitten, er wordt dan ook een garantie gegeven van een maand, mits u elke vier weken komt opvullen. Zo behoudt u iedere behandeling weer uw garantie van een maand.

Waarom: Niet iedereen is gezegend met mooie en sterke nagels van zichzelf. Sinds jaren kiezen veel mensen voor het verfraaien van hun handen door middel van een Acryl- of Gellaag op hun eigen natuurlijke nagel. Sommige mensen willen puur een verstevigende laag op hun eigen natuurlijke nagel en hebben geen verlenging nodig. Daarom bieden wij deze behandeling aan zodat ook mensen met ‘alleen’ een Acryl- of Gellaag 4 weken lang mooie en sterke nagels hebben.

Tijdsduur behandeling: De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Bijzonderheden behandeling: In verband met de hygiëne heeft u de keuze om eenmalig een eigen vijl te kopen à  €2,50 per stuk, die wij kunnen bewaren of die u mee kunt nemen naar huis en weer meeneemt voor de volgende behandeling.