Kunstnagels - Opvullen van Kunstnagels - €41,-

Bij deze behandeling worden de nagels bijgewerkt nadat  er een uitgroei is ontstaan aan het begin van uw nagels. De nagels worden weer in model gebracht en op de juiste lengte gevijld. Daarna wordt de uitgroei bijgewerkt met een laagje Acryl of Gel. Na het uitharden van de nagels worden ze gevijld en gelakt met een lak naar keuze. Deze behandeling is inclusief het aflakken met een ‘normale’ nagellak.  Voor de ‘Soak Off’ Gelnagellak die een maand blijft zitten, wordt er €2,- extra in rekening gebracht . U kunt ook kiezen voor Nailart vanaf €5,- extra. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzorgende olie. Na het opvullen wordt er een garantie gegeven van een maand, mits u elke vier weken komt opvullen. Zo behoudt u iedere behandeling weer uw garantie van een maand.

Waarom: Doordat de natuurlijke nagel groeit, raakt  de kunstnagel verwijderd van de nagelriem. Na ongeveer 4 weken is de ruimte tussen de nagelriem en de kunstnagel zo groot, dat een nabehandeling nodig is om de sterkte van de nagel te kunnen blijven garanderen. Na de behandeling zien de nagels er weer uit als nieuw en kunt u weer 4 weken verder. Sommige mensen kunnen zelfs na 8 weken voor een nabehandeling terug komen in verband met een langzame groei van hun nagels, denk hierbij wel aan de 4 weken garantieregeling.

Tijdsduur behandeling: De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Bijzonderheden behandeling: In verband met de hygiëne heeft u de keuze om eenmalig een eigen set vijlen te kopen à  €5,- die u mee kunt nemen naar huis en weer mee kunt nemen tijdens de volgende behandeling.