Acryl- of Gelnagels zonder verlenging - €50,-

Beschrijving

Bij deze behandeling kiest u voor het aanbrengen van een Acryl- of Gellaag op uw eigen natuurlijke teennagel. Ervaring laat zien dat het verlenging van de nagels met een tip meestal niet gewenst wordt en niet nodig is Na het uitharden van de Acryl- of Gellaag worden de nagels gevijld en gelakt met een lak naar keuze. U kunt aan het einde van de behandeling kiezen voor een ‘normale’ nagellak of voor de ‘Soak Off’ Gelnagellak die een maand blijft zitten. U kunt ook kiezen voor Nailart vanaf €5,- extra. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzorgende olie. De Acryl- of Gelnagels zonder verlenging van Nagelstudio Chique blijven minimaal 4 weken zitten, er wordt dan ook een garantie gegeven van een maand, mits u elke vier weken komt opvullen. Zo behoudt u iedere behandeling weer uw garantie van een maand.

Waarom: Niet iedereen is gezegend met mooie en sterke teennagels van zichzelf. Sinds jaren kiezen veel mensen voor het verfraaien van hun handen door middel van een Acryl- of Gellaag op hun eigen natuurlijke teennagel. De meeste mensen willen puur een verstevigende laag op hun eigen natuurlijke eennagel en hebben geen verlenging nodig. Daarom bieden wij deze behandeling aan zodat ook mensen met ‘alleen’ een Acryl- of Gellaag 4 weken lang mooie en sterke teennagels hebben.

Tijdsduur behandeling: De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Bijzonderheden behandeling: In verband met de hygiëne heeft u de keuze om eenmalig een eigen set vijlen te kopen à  €7,50 die u mee kunt nemen naar huis en weer mee kunt nemen tijdens de volgende behandeling. De set bestaat uit drie vijlen, een boomerang vijl, een regular vijl en een polijstvijl en een doosje om de vijlen in te bewaren.